+32 56 52 18 65

Bel ons nu !

Offerte aanvraag

100% vrijblijvend !

Documentenmappen
Ontdek ons ruim aanbod documentenmappen om verplichte documenten en extra's veilig te bewaren in de wagen...

Gepersonaliseerde documentmappen

Om de papieren van uw auto niet kwijt te spelen, kan u ze makkelijk bij elkaar houden door het gebruik van documentmappen. Bij Grafic All in Kortrijk bestelt u snel en efficiënt gepersonaliseerde mappen met uw bedrijfslogo en -gegevens op. Zo blijven de papieren netjes en behoudt uw klant een blijvende geheugensteun aan uw bedrijf.

Snel en gemakkelijk documentmappen kopen

De ene documentmap is de andere niet, maar de documentmap met uw logo en gegevens op springt zeker in het oog. Zulke mappen zijn handig voor uw klant omdat hij zijn papieren hier nog jarenlang in kan bewaren. Voor u is het zeker ook rendabel om documentmappen te kopen. Uw klant heeft zo handig al zijn gegevens op de plek waar hij ze nodig kan hebben, namelijk de auto! Dankzij ons verscheiden aanbod is het mogelijk om voor verschillende budgetten documentmappen te kopen. Zo hebben we mappen met een zachte of harde kaft, met zichtbare of onzichtbare verdeling en nog veel meer opties. Verwent u uw klanten graag nog meer? Dan kan u bij ons ook gepersonaliseerde sleutelhangers aankopen. Een meer zichtbare vorm van reclame kan u bekomen door kleefletters op uw auto’s te laten kleven.

Bestel snel uw documentmappen

Bent u geïnteresseerd om documentmappen te kopen bij ons? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Neem zeker ook een kijkje naar de rest van ons promotioneel materiaal, zoals nummerplaathouders. Contacteer ons voor al uw vragen via info@graficall.be of bel naar 056 52 18 65 of 0477 41 61 99. Bekijk hieronder alvast de verschillende types van documentmappen die we verdelen.
Standaard documentenmap met 2 grote insteekmappen links & rechts. Formaat : 230x165 mm
Documentenmap met verschillende insteekmappen. Formaat : 230x165 mm
Documentenmap type enveloppe. Formaat : 240x165 mm
Documentenmap zichtbaar gelabeld. Formaat : 220x160 mm
Documentenmap met verborgen gelabelde ondervedeling. Formaat : 175x130 mm
Documentenmap met harde kaft. Formaat : 230x160 mm