+32 56 52 18 65

Bel ons nu !

Offerte aanvraag

100% vrijblijvend !

Sleutelhanger met logo ontwerpen

Laat een blijvende indruk achter bij je klanten door een gepersonaliseerde sleutelhanger met tekst of uw logo te bestellen. Grafic All uit Kortrijk heeft een groot aanbod van meer dan vijfhonderd types sleutelhangers in verschillende maten, kleuren en materialen. U kan dus exact volgens uw wensen de perfecte sleutelhangers ontwerpen en bestellen. Een gepersonaliseerde sleutelhanger met tekst is een origineel en duurzaam relatiegeschenk voor al uw klanten!

Een sleutelhanger met uw logo op

Een klant bedanken met een gepersonaliseerde sleutelhanger met een tekst naar keuze op is altijd een leuk idee. Dankzij het gebruik van topmaterialen in onze sleutelhangers kan u er zeker van zijn dat uw klant lang van de sleutelhanger zal genieten. Sleutelhangers ontwerpen en bestellen kan door in onze catalogus te kijken, uw favoriete opties te kiezen en vervolgens een vrijblijvende offerte aan te vragen. Zo krijgt u een idee van de kostprijs voor uw gepersonaliseerde sleutelhanger met uw tekst of logo. Sleutelhangers ontwerpen hoeft niet extreem duur te zijn. Ondanks de hoogwaardige kwaliteit van onze materialen, zijn wij trots een betaalbare prijs aan te kunnen bieden. Zo garanderen wij dat elk bedrijf, hoe groot of klein ook, bij ons terecht kan om sleutelhangers te bestellen.

Gepersonaliseerde auto-accessoires

Naast sleutelhangers, kan u bij ons ook andere relatiegeschenken voor uw klanten ontwerpen en bestellen. Zo hebben we een verscheiden aanbod aan documentmappen, zodat de papieren van de auto veilig bij elkaar blijven. Op die manier helpt u uw klant nog jaren na de aankoop van de wagen! Daarnaast maken wij ook gepersonaliseerde nummerplaathouders. Door uw naam op de nummerplaathouders te zetten, komt uw bedrijfsnaam in beeld van alle andere weggebruikers. Onmisbare reclame dus!

Bestel uw sleutelhanger met logo

Grafic All heeft reeds twintig jaar
ervaring in het produceren van
gepersonaliseerde
artikelen
voor bedrijven. Vraag makkelijk een vrijblijvende offerte aan. Hebt u nog
vragen over het ontwerpen van uw sleutelhangers? Bel ons op
056 52 18 65 of 0477 41
61 99
om een afspraak te maken of stuur een e-mail naar info@graficall.be. Wij bespreken graag met
u welke promotiematerialen mogelijk zijn voor uw bedrijf.

Kijk hieronder alvast naar sleutelhangers die we recent voor klanten mochten ontwerpen en produceren.

Topkwaliteit

Onze standaard sleutelhangers zijn van Italiaanse topkwaliteit. Voor het premium segment sleutelhangers tegen een betaalbare prijs, bent u bij Grafic All aan het juiste adres !

Ruim assortiment

Onze standaard cataloog bevat meer dan 500 verschillende types sleutelhangers in tal van kleuren en afwerkingen. U zal er beslist inspiratie opdoen voor uw volgende sleutelhangers !

Kleine oplage mogelijk

Al onze sleutelhangers zijn beschikbaar in relatief kleine oplages. Op die manier hoeft u niet jarenlang dezelfde sleutelhanger te gebruiken en kan u regelmatig afwisselen.

CATALOGUS

Bekijk hier onze standaard cataloog sleutelhangers. Om snel een offerte op maat te ontvangen, kan u ons het gewenste artikelnummer en oplage doorgeven.