+32 56 52 18 65

Bel ons nu !

Offerte aanvraag

100% vrijblijvend !

Kleefletters
Laat uw wagenpark opvallen in het verkeer met onze kleefletters in diverse formaten en afwerkingen.

Kleefletters voor uw auto

Een erg zichtbare manier van reclame maken is het gebruik van kleefletters op uw auto, zeker als u vertegenwoordigers op de baan hebt of om op uw vervangwagens te kleven. Samen bespreken we de visie die u hebt voor uw kleefletters alvorens deze naar wens te ontwerpen. Laat uw wagenpark opvallen in het verkeer met onze kleefletters in diverse formaten en afwerkingen.

Realisaties

Bekijk hieronder enkele recente realisaties kleefletters die we voor onze klanten produceerden.

Kleefletters voor uw auto ontwerpen als reclame

Wij bij Grafic All kunnen met trots zeggen dat al onze kleefletters voor auto en bestelwagen in eigen atelier worden vervaardigd. Op die manier garanderen we u een uitstekende kwaliteit én snelle leveringen. We staan ook zelf in voor het ontwerpen van uw kleefletters. Geef ons gerust de gegevens door, we maken er graag werk van voor u! Onze kleefletters voor de auto zijn reeds beschikbaar vanaf tien stuks. Op die manier kan u ze flexibel inzetten voor al uw toepassingen.

Val op in het verkeer

Kleefletters ontwerpen zodat ze bij uw bedrijfslogo passen, is onze specialisatie. In ons eigen atelier vervaardigen we de kleefletters voor uw auto met speciale zorg. Wenst u nog meer reclame op de auto te plaatsen? Dan kan u ook een kijkje nemen in ons aanbod gepersonaliseerde nummerplaathouders. In een documentmap met uw bedrijfsgegevens op, worden de verplichte documenten in de wagen netjes bij elkaar gehouden. Het plaatje wordt vervolledigd door de sleutelhanger met uw logo die aan de autosleutel hangt.

Contacteer ons snel voor uw kleefletters

U kan uw auto gebruiken als reclame door de perfecte kleefletters te laten ontwerpen en produceren in ons atelier in Kortrijk. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie. Bij vragen kan u ons ook steeds bellen of contacteren via e-mail op info@graficall.be.