+32 56 52 18 65

Bel ons nu !

Offerte aanvraag

100% vrijblijvend !

Vrijblijvende offerte

Verscheiden aanbod

Personaliseerbaar

Home » Aluminium nummerplaat

Degelijke aluminium nummerplaat

Naast nummerplaathouders kan u bij Grafic All in Kortrijk ook de aluminium nummerplaat bestellen vanaf 50 stuks. Een nummerplaat kopen bij ons wil zeggen dat u gaat voor kwalitatief materiaal dat jarenlang mee zal gaan. Aluminium nummerplaten hebben het grote voordeel dat ze vaker op en af een voertuig kunnen geschroefd worden zonder beschadigd te geraken.

Vraag een offerte aan voor uw aluminium nummerplaat

Click system porte plaque d’immatriculation

Benieuwd naar onze gepersonaliseerde artikelen?

Gepersonaliseerde bedrukking van textiel kan binnen elk budget

Een aluminium nummerplaat in eigen atelier maken

U kan bij ons een machine aankopen waarmee u de aluminium nummerplaat zelf voor uw klant kan persen. Daarnaast kan u de matrijzenset met cijfers en letters bij ons aankopen, alsook de aluminium nummerplaat zelf. Ook als u met plexi nummerplaten werkt, kan u bij ons terecht voor een toestel. Zo perst u gemakkelijk de aluminium of plexi nummerplaat voor uw klant in uw eigen atelier. Bij Grafic All kan u, om het plaatje af te maken, gepersonaliseerde kentekenplaathouders laten ontwerpen voor uw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor een eenvoudige gepersonaliseerde nummerplaathouder met kliksysteem!

Contacteer ons voor een offerte

Bent u geïnteresseerd om een machine aan te kopen die de voorste aluminium nummerplaat voor uw klant in eigen zaak kan maken? Bel ons gerust op 056 52 18 65 of 0477 41 61 99 of stuur een e-mail naar info@graficall.be om een afspraak te maken. U kan ook steeds een vrijblijvende offerte aanvragen!