+32 56 52 18 65

Bel ons nu !

Offerte aanvraag

100% vrijblijvend !

Vrijblijvende offerte

Verscheiden aanbod

Personaliseerbaar

Home » Plexi nummerplaat

Een plexi nummerplaat

Bij Grafic All kan u ook uw blanco plexi nummerplaat aankopen vanaf 50 nummerplaten. Nummerplaten uit plexi zijn steviger dan nummerplaten uit aluminium, waardoor ze minder snel beschadigd geraken tijdens een ongeval. Plexi is dus de beste keuze voor normaal dagelijks gebruik. Grafic All uit Kortrijk garandeert nummerplaten vervaardigd uit kwalitatief materiaal.

Vraag een offerte aan voor uw plexi nummerplaat

Click system porte plaque d’immatriculation

Benieuwd naar onze gepersonaliseerde artikelen?

Gepersonaliseerde bedrukking van textiel kan binnen elk budget

Plexi nummerplaat maken voor uw klant

Naast nummerplaten in plexi kan u bij Grafic All ook nummerplaathouders met kliksysteem bestellen. U kan bij ons blanco nummerplaten aankopen. In combinatie met een machine die u kan huren of kopen, kan u dan zelf de voorste plexi nummerplaat van uw klant in uw eigen atelier maken. Bij de aankoop of verhuur van het toestel kan u rekenen op een demonstratie van de werking van de machine. Naast nummerplaten van plexi verkopen wij ook aluminium nummerplaten en een bijpassende machine voor de afwerking ervan. Bestel voor een volledig plaatje ook uw gepersonaliseerde nummerplaathouders.

Maak snel een afspraak

Wilt u zelf de voorste nummerplaat uit plexi voor uw klant kunnen maken? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor een van onze machines. Contacteer ons gerust bij vragen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel ons op 056 52 18 65 of 0477 41 61 99 of stuur een e-mail naar info@graficall.be.